Gurulós bevásárlótáskák
Gurulós bevásárlótáskák

Bizonyára sokan jártak már úgy, hogy a hétvégi nagybevásárlás összes szerzeményét próbálták éppen hazacipelni, vagy csupán behordani az otthonukba, amikor a műanyag vagy papírzacskók megadták magukat, a bennük rejlő súly hatására. Ez az egyik legbosszantóbb dolog, ami történhet, viszont a gurulós bevásárlótáska tökéletesen alkalmas az ilyen helyzetek elkerülésére.

Valószínűleg sokan hasonlóan gondolhatják, hiszen a régi, hagyományos változatok helyett, szebbnél-szebb, praktikus és ötletes darab jelent meg a piacon, a helyzet pedig szinte odáig fokozódott, hogy már divatosnak számít a gurulós bevásárlótáska.

Ez sajnos azt is jelenti, hogy a jó minőségű alumíniumvázas, teleszkópos fogantyúval, nagyméretű kerekekkel és mosható huzattal készített, így huzamosabb ideig használható darabokért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

Azonban kétségtelenül megérik árúkat, hiszen számos prémiumkategóriás gurulós bevásárlótáska vállra vehető vagy a bevásárlókocsira is felakasztható, sőt, már lépcsőjáró változata is létezik.