Az óvodáskor és az óvoda nagy mérföldkőnek számítanak a gyermekeknek és a szülőknek. Az utóbbiak nyugodt szívvel küldhetik el ide a kicsinyeiket, ha minden holmijukat ovis jelek díszítik. Nincs többé stressz az elveszett tárgyak vagy elkeveredett alapvető dolgok miatt.

Az óvodásoknak készült jelzések többféle stílusban és méretben kaphatóak, ráadásul minden termékhez használhatóak. Webshopunkban szeretjük az ovis jeleket. Ez abból az alapvető igényből ered, hogy segítsük a szülők dolgát.

Küldetésünk egyszerű: kiváló minőségű matricákat kínálni, különböző stílusokban, hogy azok a fiúknak és a lányoknak egyaránt megfelelőek legyenek. A részletekre és a minőségellenőrzésre fordított legnagyobb odafigyeléssel tervezett címkéink ígérik, hogy kiállják az idő próbáját az ovisok aktív életmódjával szemben.

A vasalható és öntapadós ovis jelek ellenállnak a gépi mosásnak és a szárítógépben történő szárításnak. A vasalható címkék bármilyen anyagra illeszthetőek. Felhelyezésük egyszerű és a ruhákon nagyon sokáig tartanak.