Szeretné magát és családtagjait, valamint a kedvenceit is biztonságban tudni a lakáson belül? Ebben az esetben nem spórolhatja meg a szén monoxid mérő beszerelését! A gyakran „csendes gyilkosnak” keresztelt gáz leginkább ott jelenik meg, ahol valamilyen fűtő, tüzelő berendezés található. Ez lehet hagyományosan fával, szénnel, gázzal működő kazán, kandalló, konyhai tűzhely.

Az elégtelen égés miatt létrejövő CO erősen kötődik a vér hemoglobinjához, így kiszorítja az oxigént és végül fulladást okoz. A szén monoxid mérő jelenetére mindenhol szükség van, ahol többet tartózkodik. A gázok könnyen terjednek a légtérben, így bejuthatnak egyik helyiségből a másikba. Őrizze meg a nyugalmát és békéjét a Honeywell Home R200C-2 és R200C-N2 érzékelőivel!

A vezeték nélküli eszközök összetaníthatók, így amennyiben az egyik jelez, a többi is fog, ezzel eljuttatva az üzenetet az ingatlan minden részébe. A szén monoxid mérő a párás környezetet kiválóan bírja, ezért a fürdőben sem kell mellőznie. Bekapcsoláskor jól észrevehető piros színű „ALARM” felirat jelenik meg rajta, ami biztosan felkelti a figyelmét.