Az utcai napelemes kandeláber praktikus és nagyon gazdaságos megoldás a közutak megvilágítására. A napenergia használata itthon is gyorsan terjed. A felhasználók pénzt takarítanak meg azzal, hogy ingyenes és mindenekelőtt környezetbarát alternatívát kínál az elektromos áram használatára.

Láthatóvá teszi az utakat és a felhajtókat, megvilágítja az úszómedencéket és értékes védelmet nyújt a betörések ellen azáltal, hogy megvilágítja azokat a területeket, amelyek egyébként sötétben maradnának. Az utcai napelemes kandeláber használata, különösen azoknak, akiknek zöldterülettel rendelkeznek, mára már elengedhetetlen. A sokféle napelemes kandeláber közül a LED-fény nagyon jó alternatívája a hagyományos lámpának.

Az utcai napelemes kandeláber megbízhatóan működik

Mivel a szerkezet szigetüzemű, vagyis hálózatra nem csatlakozik, ezért engedélyre nincs szükség a telepítéséhez. Az utcai napelemes kandeláber teljesen lopásbiztos, mivel a mozdítható alkatrészek az aljzatban helyezkednek el, egy speciálisan elzárt dobozban. A modern technológiának hála, karbantartást hosszú évekig nem igényel. A Nap sugaraiból állítja elő a világításhoz szükséges energiát.

Udvarok, parkok és járdák esetén kiváló döntésnek bizonyulhat. Ez a környezetbarát és energiatakarékos eszköz egyszeri befektetésnek nevezhető. A napelemes kandeláber úgy lett tervezve, hogy az időjárás viszontagságainak ellenálljon. Az elektronika, valamint az akkumulátor nagyszerűen viseli a hőingadozásokat.

Különböző teljesítményben, kialakításban és méretben vásárolható meg, így biztosan Ön is ráakad arra a modellre, ami kielégíti az igényeit. Áramkimaradások esetén is kifogástalanul üzemel. Ez nagyon fontos dolog, hiszen a mai szeszélyes időjárás miatt, bármikor kialakulhatnak viharok. A napelemes kandeláber egyre népszerűbbé válik.

Nem fogyaszt áramot a napelemes kandeláber

A napelemes kandeláber használata megadja a szabadságot, hogy a felhasználó kiválaszthassa az általa preferált modellt. A LED lámpákat könnyű rögzíteni a falakra, leszúrni a földbe, lefektetni a megvilágítani kívánt út mentén. Rendkívüli sokoldalúságuk főként annak köszönhető, hogy soha nem kell a hálózatra csatlakoztatni, mivel a napfény révén önműködőek.

Mindegyikük lehetővé teszi, hogy csatlakoztatás nélkül válassza ki a kívánt elhelyezést. Ráadásul mindegyik, megkülönböztetés nélkül, kedvező minőség-ár aránnyal rendelkezik, ami annak az egyszerű ténynek köszönhető, hogy sokkal hosszabb élettartamúak, mint hagyományos társaik és nem fogyasztanak áramot.

Becslések szerint, az utcai napelemes kandeláberek élettartama 10-szer hosszabb, mint az izzólámpáké. A LED napelemes lámpák által termelt világítás 6-8 egymást követő órát is képes lefedni. Ez sokkal hosszabb élettartamot biztosít számukra, mint a hagyományos izzóknak és általában 10 000 órás üzemidőről beszélünk.

Az AM TECHNIK weboldalán, a technológiailag fejlett modellek széles választékából lehet választani, azaz olyan napelemes kandeláberek közül, amik műszakilag nagyon jók, hatékonyak, kizárólag kiváló minőségű anyagokból készülnek, kedvező ár-teljesítmény aránnyal rendelkeznek és rendkívül magas teljesítmény jellemzőket tudnak garantálni.

Mit kell figyelembe venni az utcai napelemes kandeláberek esetében?

Mivel az utcai napelemes kandeláber a napelemes töltéstől függ, először azt kell ellenőrizni, hogy az árnyékolás kizárható-e. Mivel az utakon gyakran nincsenek fák, ez a probléma általában nem áll fenn. Ha a lámpa szabadon áll, a napfény általi töltés garantált. Nyáron, az év legnaposabb szakában, a sok napsütéses óra miatt, az utakat általában akár 3 éjszakán át is ki lehet világítani egyetlen töltéssel.

Ez azzal az előnnyel jár, hogy még egy esős nap után is elegendő energia van az akkumulátorban ahhoz, hogy az utcai napelemes kandeláber még egy éjszakán át világítson. Azon kívül, hogy gondoskodni kell az árnyékolás hiányáról és a megfelelő napfény felé való tájolásról, semmi másra nem kell figyelni ennek az innovatív technológiának a használatakor.