Állványok építkezésekhez
Állványok építkezésekhez

Az építési területeken, de lakásfelújítás közben is sokkal könnyebbé válik a munkavégzés, hogyha állványokat használunk. Természetesen egy egyszerű szobafestéshez még nem indokolt egy Krause állvány beszerzése, azonban, ha a teljes épületet szeretnénk kívülről szigetelni, akkor mindenképp meg fogja könnyíteni a dolgunkat.

Tetszőleges magasságig nyújtható. Például a Krause állvány Protec XXL változatával 12 m magasban is dolgozhatunk, természetesen biztonságos körülmények között, mivel ehhez kitámasztók is tartoznak.

Amilyen egyszerűen össze lehet rakni, olyan könnyen szét is lehet szedni. Ezért az időnk legnagyobb részét az adott feladatra fordíthatjuk és nem a Krause állvány szerelgetésére kell pazarolnunk.

A kinti körülmények sajnos nem mindig kedvezőek. Ez a helyzet akkor is, hogyha egy kiadós eső után vagyunk kénytelenek dolgozni a Krause állványon, viszont a csúszásmentes bevonatnak hála, ilyenkor is biztonságban leszünk. A szerkezet természetesen bőven elbírja egy megtermett felnőtt ember súlyát is.