A házat körülvevő zöld övezet akkor igazán szép és élvezhető, ha igényeink szerint van kialakítva. A kert megtervezése mindig nagyon izgalmas, de egyáltalán nem egyszerű feladat, amellyel ha nem merünk egyedül szembenézni, ajánlott szakember segítségét igénybe venni.

A kerttervezés Érd város és környékén öntözőrendszer telepítéssel, kertépítéssel együtt megoldható az esomester.hu weboldal szakértői révén. A nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek kiváló minőségű termékek felhasználásával dolgoznak, az elvégzett munkára két év garanciát vállalnak.

A kerttervezés Érd városban minden esetben helyszíni felmérést kíván, amelyet díjmentesen végeznek, és ez alapján készítenek tételes árajánlatot az igényelt munkálatokról. A kerttervezés során érdemes minden lépést többször és alaposan átbeszélni a szakemberekkel, figyelembe véve a következő 10-20 évet is.

Arra is gondolni kell, hogy a kész kertünket magunk szeretnénk-e locsolni, vagy automata öntözőrendszer telepítésébe ruházunk be, mert ez is eldöntendő kérdés a kerttervezés Érd során.

Az öntöző rendszer leveszi a vállunkról a locsolás terhét

Ha a kész kertünket inkább a szabadidő eltöltésére szeretnénk használni, a kert gondozásának egy fontos lépését, a locsolást érdemes automatizálni. Az öntöző rendszer megépítése ugyan költséges megoldásnak tűnik, de garantáltan megtérülő beruházás. Ezt akkor fogjuk látni, amikor majd nem kell rengeteg energiát és időt a gyep locsolással tölteni, a hatékony és víztakarékos működésről nem is beszélve.

Az automata öntöző rendszer előre beprogramozható, így mindig pontosan annyit és akkor öntöz, amennyire a növényeknek szüksége van. Rendkívül praktikus, mert a föld alá telepített alkatrészek el vannak rejtve szem elől, csak a locsolás idejére bukkannak elő a földből, és a ragyogóan szép növények árulkodnak létezéséről.

Takarékos, mer hajnalban öntöz, amikor a víz kevésbé párolog, az összes locsolt vízmennyiséget a növények használják fel, így nem létezik pocsékolás az öntöző rendszer használatával. Ha nyári szabadságra utazunk, a locsolás akkor is megoldott az időzítőnek köszönhetően, minden nap ugyanabban az időben.