A faliórák funkcionális és dekoratív darabok egyszerre. Azon kívül, hogy megmutatja az időt, az egyedi falióra fokozza a sima falak szépségét. A kialakítása és stílusa nagymértékben függ attól, hogy hol tervezi használni. Okosan válasszon színeket és hagyja, hogy beleolvadjanak más dekorációs elemekbe. Az egyedi falióra tökéletesen illeszkedik a szoba bármelyik kellékéhez.

Különböző formák léteznek, kör, négyzet, hatszög, szóval az egyedi falióra kialakítása igen széles. A nagyobb modellek a vonzás középpontjává válnak a szobában. Szinte minden színben beszerezheti ezeket, így megéri elgondolkodni a vásárláson, akár magának venné, akár ajándékba. Szerezzen be csodálatos fa ajándékokat, amikbe nevet vagy üzenetet gravírozhat bármilyen alkalomra!

A fa gravírozás manapság igazán népszerű, hiszen frappáns ajándékok készülnek ezekből. Azoknak a pároknak, akik szeretik a bögréket és poharakat, vásárolhat gyönyörű alátéteket, amelyek rusztikus hangulatot kölcsönöznek. Valentin-napra vagy évfordulós ajándékként is tökéletes lehet a fa gravírozás!

Ha valaki, akit ismer, folyamatosan arra panaszkodik, hogy soha nincs egy helyen az aprópénze, amikor fizetnie kellene például a parkolást, ajándékozza meg ezt a praktikus, személyre szabott fa érmetartóval! Tökéletes az íróasztalon vagy a bejárati ajtó közelében való tároláshoz, ha folyton aprópénzre van szüksége! Ezt az ajándékot személyre is szabhatja az előlapon megjelenő üzenettel, hiszen a fa nagyon könnyen gravírozható. Szárnyaljon a képzelete!