Igazán kellemetlen és megfázást okozhat, ha a lakásban hideg van, mert éppen spórolni szeretnénk egy kicsit a fűtésszámla összegén. Nos, ezt nem kell megvárni, mert az Evohome Honeywell professzionális megoldást nyújt a fűtésvezérléshez. Ily módon nem lesz többé hideg vagy túl meleg helyiség a lakásban, hanem pontosan olyan hőmérséklet lesz, amilyet Ön szeretne.

A korszerű Evohome Honeywell rendszer megvásárlását könnyen elvégezhetjük az evohomeshop.hu webáruházban. Ennek kínálatában van az ATP921 wifi Evohome alapcsomag, amelyik maximum 12 fűtési zóna időprogram alapú szabályozását végez el. Könnyű lesz használni, mert magyar nyelvű menüvel van ellátva.

Ezt az Evohome Honeywell készüléket távoli eléréshez wifi hálózaton keresztül lehet csatlakoztatni a meglévő internethez. A teljes leírás és a paraméterek elolvashatóak a honlapon a termék mellett. Kedvező áron, csupán 81990 Forintért vásárolható meg ez a rendszer. Az Evohome Honeywell nagyon jó szolgálatot tesz bármelyik otthonba, használja ki Ön is a lehetőséget!