Aki valamennyire otthon mozog az okostelefonok világában, az tudja, hogy az IOS operációs rendszerrel dolgozó világméretű cég minden évben piacra dob néhány új terméket.

Az idei év legnagyobb durranása az iPhone SE 2020, ami tulajdonképpen két korábbi mobilnak az ötvözeteként nevezhető. Ugyanis az okostelefon teljesen azonos külsőt kapott a nagyjából 4 éve megjelent iPhone 7-el, ami főként a 4.7 inches méretben lelhető fel. Lényeges különbség viszont az elődjéhez képest, hogy az új iPhone SE 2020 már 3 színben, pirosban, feketében, illetve fehérben is elérhető.

Az iPhone SE 2020 felépítését tekintve azt tapasztalhatjuk, hogy az óriási népszerűségnek örvendő iPhone 11-től örökölt néhány elengedhetetlen tulajdonságot.

Ilyen például az IOS 13 operációs rendszer, a 6 magos processzor és a 12 MP kamera. Már ebből is látszik, hogy a második generációs iPhone SE remek készülék, azonban a mobiltelefont az ára teszi igazán népszerűvé. Hiszen az esztétikus kinézethez és a magas felszereltséghez roppant alacsony összeg társul.