Az Omega-3 olaj kivételes tulajdonságairól már bizonyára mindenki hallott. Azt viszont kevesebben tudják, hogy mekkora az optimális Omega-3 és Omega-6 arány. A Zinzino olaj esetében az arányok ideálisak, így a fogyasztóknak nem kell azon gondolkodniuk, hogy valóban a megfelelő mennyiséget fogyasztják belőlük.

Ez a természetes étrend-kiegészítő Omega-3 zsírsavakat, olívaolajat, tokoferolot és D3-vitamint tartalmaz. A finom narancs-citrom-menta olaj biztonságosan beállítja és fenntartja az EPA + DHA szintet és az Omega-6:3 egyensúlyt. A Zinzino olaj védi a sejteket az oxidációtól, attól a folyamattól, amiről köztudott, hogy a szervezet fokozatos leépülésében játszik nagy szerepet.

Miért érdemes fogyasztani? Ha szeretnénk a szívünk, agyunk és immunrendszerünk helyes működését megőrizni, a csontjainkat, izmainkat, fogainkat támogatni és a szemfunkcióinkat is optimalizálni, akkor a Zinzino olaj nem hiányozhat a napi étrendünkből. Kiváló áron megrendelhető a flexity.hu webáruházból, akár most is!