A mobilok több szempontból is új korszakot teremtettek, amit sok más tömegtermék érzett meg igazán. Amikor fellendült a kereslet a telefonok után, a jól megszokott karórák elkezdtek parkoló pályára kerülni. Természetesen sohasem kell félteni azokat a termékeket, amelyek a praktikum jegyében születtek meg és voltak évtizedeken keresztül használva. Bár a Police óra voltaképpen fiatalnak mondható, a felkapottsága igen nagy jövőt jósol neki.

Az eredetileg napszemüvegek gyártásával, majd a parfümökkel a piacra betörni próbálkozó testvérpár elég komoly mélységeket járt meg, mire a Police óra új irányvonalat mutatott nekik. A véletlen műve vagy a precíz tervezésé és kialakításé, hogy az emberek elkezdték a bizalmukba engedni a trendi időmérő szerkezetet és így gyorsan az eladási listák élére került a termék.

A készítők ettől kezdve úgy döntöttek, rátaláltak arra a vonalra, amin megéri haladni. A Police óra kínálat tehát tovább bővült, amiből már kedvünkre válogathatunk. Elég csak néhány kattintás az orashop.hu oldalra és máris rendelhetünk igényre szabottan.