A bicikli és a tekerés szerelmeseinek biztosan nem kell bemutatni a Gepida márkát. A magyar brand tartós és masszív Gepida Mundo kétkerekű járművei a biztos választást jelentik vadabb, sziklásabb terepeken. A szakértők, tervezők és mérnökök ezt úgy alkották meg, hogy az egyik legkiválóbb hegyikerékpár legyen.

Ezért erdős, sziklás és durva utakon is remekül használható. A Gepida Mundo segítségével a legkülönfélébb, más bicajoknak biztosan sok gondot okozó akadályokat is könnyedén le lehet küzdeni. Azonban, mivel rossz terepről van szó, a komfortot illető szempontokat egy kicsit hátrább kell sorolni. A Gepida Mundo mellett szól a kiváló ellenálló képesség és a sportos felhasználhatóság.

Ezen nem lelhető fel semmilyen plusz súly, ami például akadályozná az embert a vadabb, extrémebb tekerésben. Ezen tulajdonságok révén vált a Gepida Mundo annyira felkapottá. Ez a rosszabb terepviszonyokat jól bírja, illetve olyan vázzal és kerekekkel rendelkezik, amik ellenállnak az akadályoknak. A Gepida terméke megvásárolható a Speed Bike shopban, ahol a kedvező ár és a magas nívó is mosolyt csal a vásárló arcára.