Menetvágó készlet

A gépgyártás terén számos fémmegmunkáláshoz szükséges szerszámra van szükség, amelyekkel a munkások hatékonyan képesek dolgozni. Mára már természetes ezen eszközök megléte, holott nélkülük komoly fennakadások is lehetnének a munkafolyamatokban. A menetvágó készlet olyan speciális eszköz, amely a csavarok egyedi gyártására, illetve a meglévő társaik újramenetelésére szolgál.

Mindenki találkozott már olyan csavarral, amelynek rossz volt a menete, ilyenkor komoly fejfájást és bosszúságot okozott, mert nem tudta rácsavarni az anyát. A menetvágó készlet erre nyújt megoldást. A többféle méretben készült eszközök bármilyen vastagságú csavart képesek újramenetelni vagy körvasból csavart készíteni, lásd a menetes szárak.

A főleg a lakatosiparban és gépgyártásban használt eszköz nagyon kemény fémből készül, így képes más fémek hatékony megmunkálására. A menetvágó készlet nagy választékban kapható a szerszamsziget.hu webáruház kínálatában, ahova most érdemes igazán ellátogatni, hiszen jelentős kedvezményekkel vásárolhat az ünnepi akciók során.