A Bilingua hazai vállalkozás, ami a megalakulása óta szakszerű szolgáltatásokat nyújt. A fordítóiroda Budapest és a vidéki városok lakosaira összpontosít a szolgáltatások nyújtása terén. A fennállásunk óta felhalmozott tapasztalatoknak köszönhetően, sikerült megteremtenünk a megfelelő egyensúlyt a gyorsaság, a szolgáltatások minősége, továbbá azok ára között, így minden ügyfél, aki egyszer megfordult nálunk, visszatérő megrendelővé válik.

Ezen kívül, a felmerülő igények fényében, a fordítóiroda Budapesten folyamatosan új nyelvekkel bővíti a repertoárját, a magas színvonal fenntartása érdekében. A megrendelés-teljesítési lánc elemeinek zavartalan működése révén, a szakértői csapatunk által végzett munka mindig megfelel az ügyfelek egyedi fordítási követelményeinek.

Az általunk nyújtott szolgáltatások magas színvonalának biztosítása érdekében, a technológiai bázisunkat is rendszeresen frissítjük. Ennek eredményeként, a fordítóiroda Budapest városában mindig figyelemmel kíséri az aktuális nyelvi változásokat és korszerűsíti a használt szótárokat.