kabinbőrönd
Keményfedeles kabinbőrönd

Minden légitársaság rendelkezik jól lefektetett szabályzattal, ami a kézipoggyászt illeti. A kabinbőrönd mérete bizonyos légitársaságok között azonos, míg mások esetében valamennyivel kisebb vagy nagyobb. A lényeg az, hogy minden esetben meg kell érdeklődni a poggyászok pontos méreteit, ellenkező esetben pénzbeli szankciókkal vagy egyéb kellemetlenségekkel is számolhatunk a beszállásnál.

Ma már a gyártók is figyelnek ezekre a szabványokra, így egyáltalán nem jelenthet senkinek problémát az optimális kabinbőrönd megtalálása. A taskam.hu webáruházban számos különféle paraméterekkel ellátott termék kapható, amelyek ugyanakkor mind nagyon igényes kialakításúak is.

Találunk termékeket rengeteg színben, többféle anyagból, puha vagy éppen kemény kivitelezésben. Aki kifejezetten Wizzair vagy Ryanair kabinbőröndöt keres, az itt szintén jól jár, hiszen ezek is bármikor megrendelhetőek innen. Természetesen az sem elhanyagolható tény, hogy az árak is rendkívül jók, így mindenképpen megéri itt vásárolni.