Neves karkötő
Neves karkötő

Ha valami igazán különleges eszközt választana ajándéktárgyként, érdemes betekintést nyerni a kiegészítő kellékek közé is. A különlegesnek vélt neves karkötő remek ajándéknak bizonyul ballagásra és születésnapra egyaránt.

Az eszközt kivételessé varázsolja, hogy a megajándékozni kívánt személy neve belegravírozódig a nemesfém felületébe. A vésést a nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező ékszerészek végzik, ami precíz megmunkálást eredményez.

A neves karkötő kitűnik hagyományos társai közül, hiszen kérésre, egyedi megmunkálással lát napvilágot a divatékszer. Az arany, a fehérarany és az ezüst alapanyag egyaránt kiváló a neves karkötő előállítására. Az ékszer már egész pici babák kezein is fellelhető, nagyon elterjedt ajándékozási tárgyként szolgál már a keresztelők alkalmával is.

Az árucikk előjegyzéssel is megrendelhető vagy megtalálható az online webshopok termékkínálatában és az ékszerüzletek polcain. Házassági évfordulóra is nagyszerű alternatívának bizonyul az egyedi tervezésű neves karkötő a szeretett személynek.