Az idők változnak és vele együtt a divat is. Napjainkban a beépíthető mosdókagylók praktikusak, ami igazán jól jön a hétköznapok elviseléséhez. Az emberek folyton rohannak, alig találnak megfelelő perceket a főzéshez vagy a takarításhoz, így az olyan megoldások, amelyek leegyszerűsítik az élet körfogását, mindenkinek jól jönnek.

A fürdőszoba kialakításánál talán nem tűnik olyan fontosnak a berendezés kiválasztása, sokan az első boltban megvesznek mindent. Azonban érdemes tovább is menni.

A 21. század emberének hatalmas választék áll a rendelkezésére, amit mindenképpen ki kell használnia. Ahogy a bútorokat szín, méret és stílus szerint választják ki a megfelelő szobákba, úgy a fürdőszoba tartalmát is végig kell gondolni. Olykor kevés hely áll rendelkezésre, de ma már kaphatóak kisméretű, helytakarékos mosdókagylók.

A lakás stílusa is befolyásolja a vásárlást, egy modern, minimalista megjelenést a fürdőszobában is lehet fokozni, de ugyanígy a hagyományos kedvelői is megtalálják a mosdókagylók között azt, amit keresnek.