Nyugodtan valljuk be, hogy mi, magyarok is már egyre kifinomultabb ízléssel rendelkezünk a ruhák és kiegészítők terén. Nem érjük be mindig az egyszerűséggel, néha kell egy kis izgalom a viseletünkbe. A Desigual táska erre tökéletesen alkalmas, hiszen ha valami, akkor ez biztosan csempész egy kis játékosságot az öltözetünkbe.

A spanyol Desigual legtöbb ruháját és kiegészítőjét már első látásra felismerik a divatban jártas személyek. Nem véletlenül, mivel ez a márka úgy játszik a színekkel és a formákkal, ahogyan senki. Ez pedig a Desigual táskákon is megmutatkozik. A tervezők nem riadnak vissza a nagyméretű virágoktól, szokatlan geometriai alakzatoktól vagy az élénk színek kombinációitól.

Ezek teszik egyedülállóvá. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy azért a gyártó nem tesz fel mindent egy lapra, hiszen rengeteg visszafogottabb és letisztultabb Desigual táska is van a kollekcióban. Egy viszont biztos: a minőségben nem ismer kompromisszumot! Nem kétséges, hogy minden nőnek kell legalább egy belőle!