Minden anyag közül a pamut az, ami leginkább bőrbarát jellegű, ezért talán ezt használják fel a legszélesebb skálán. Kötéshez a pamut fonal optimális választás, mert nagyon kellemes viseletet biztosít az ebből készült ruhadarab. Kisgyermekeknek készített ruhácskák alapanyagaként kiváló, mert nem irritálja a finom bőrüket, ugyanakkor megfelelően melegen tartja a testet.

Ezt az anyagot megvásárolhatjuk a nordfonal.hu webshop jóvoltából, aminek kínálatában szerepel a Drops You 7, 100%-ban tiszta pamut fonal, 19 gyönyörű színben. A gyerekruhákon kívül, a nyári ruhadarabok, kiegészítők, takarók, párnahuzatok és egyéb dekorációs tárgyak előállítására is remek döntés. Készíthetünk ebből nagyon helyes horgolt játékokat is, a csöppségeink legnagyobb örömére.

A pamut fonal felhasználásával készült termékek mosógéppel remekül moshatóak, nem nyúlnak el. Igazán korrekt áron juthatunk hozzá, ami egy újabb ok arra, hogy a webáruházból szerezzük be az alkotáshoz szükséges alapanyagot. Itt kiegészítőket és eszközöket is vehetünk.