A természet erejét már a régi népgyógyászatban is sokszor alkalmazták, hiszen több száz évvel ezelőtt még nem voltak szintetikus úton előállított gyógyszerek, hanem csak a növények hatóanyagaira támaszkodhatott a kor embere. A jelenlegi időkben, a baba testápoló egyedi összetételében ismét megjelennek azok a jól ismert komponensek, amiket a természet ad nekünk.

Ezekre gyakran azért van kiemelt szükség, mert a mesterséges anyagokra a szervezetünk idegenként tekint és elkezd védekezni ellen. Az immunrendszer túlzott reakciója pedig allergiákat vált ki. A baba testápoló körömvirág, kamilla, mandulaolaj, shea vaj összetevőket, valamint további hozzáadott vitaminokat rejt magában.

Mivel a gyártók jól tudják, hogy az érzékenység nemcsak a kicsiknél léphet fel, hanem felnőttkorban ugyanúgy, ezért már elérhető nagyobb kiszerelésben a baba testápoló, amivel az egész család kényeztetheti a bőrét. A gyors felszívódást garantáló krém nem hagy maga után nyomot és kellemetlen, ragacsos érzetet. Minden érv a kipróbálása mellett szól. Ne várjunk tehát tovább!