A villanyszámlánk totális lenullázása már nem holmi légből kapott ötlet. A háztartásunk korszerűsítésével, a modern napelemek jóvoltából mindez könnyedén megvalósítható álom. Mennyibe kerül mindez, milyen összegekkel kell számolnunk? Nos, a kifogástalan szakmai renoméval rendelkező Tiszta Energiák honlapján található napelem kalkulátor segítségével egyszerűen fényt deríthetünk mindenre.

Egyenárak ugyanis nem léteznek, legalábbis a korrekt kivitelező cégeknél. Az aktuális költségeket a megrendelő személyes igényei és a pénztárcájának kapacitása mellett, számos egyéb tényező is alakítja.

A havi viszonylatban vett energiafogyasztás, az adott ingatlan tetőszerkezetének sajátosságai, mint a tájolás vagy a tető dőlésszöge, szintén nagyban meghatározzák a végső díjakat. Válaszoljunk a napelem kalkulátor által feltett egyszerű kérdésekre és máris átfogó képet kaphatunk erről az egyébként komplex témáról! Természetesen egyéb kérdésünkkel is bátran fordulhatunk a szakemberekhez, mert a korrekt válasz garantált.