Napjainkban az építkezések számának tömeges megsokasodásával egyre nagyobb mennyiségű felesleges hulladék is felhalmozódik, amit megfelelően kell elszállíttatni. A konténer rendelés remek lehetőséget kínál erre, hiszen ezzel a szolgáltatással nem kell többé bajlódni a felesleges törmelékkel.

Az új ingatlanok, a felújítás, a renoválás mind sok-sok piszokkal, valamint kidobandó szeméttel járnak. Az építésvezetőnek többek között az is a feladata, hogy gondoskodjon a jogszabályi előírások betartásáról, vagyis az elvitel az ő felelőssége. A konténer rendelés egy csapásra megoldhat minden ilyen jellegű kérdést.

A bontási törmelék, csempe, föld, sitt, valamint a vakolat mindegyike az elhordásra szánt anyagok közé sorolható. Ezen felül, a veszélyesnek minősített darabokra érdemes figyelni, azokat nem ajánlott a többivel egy kategóriába venni. A konténer rendelés a tiszta környezet megteremtésének egyik alapvető lépése, ahol a szakértelemmel rendelkező személyek intézik a kulcsfontosságú lépéseket.