Mystic Day ruhák
Mystic Day ruhák

A Mystic Day egy elismert magyar márka, aminek arca Madár Veronika színésznő, a maga bájos, nőies, könnyed eleganciájával. A cég már hosszú évek óta kiemelkedő színvonalú kollekcióiról híres. A Mystic Day ruhák megalkotása az egyediségről és a lenyűgöző kifinomultságról szól, valamint arról, hogy viselőiknek a legelőnyösebb külsőt kölcsönözze.

A márka kedvelői és vásárlói között üzletasszonyok, vállalkozók, közszereplők, szóval az elegánsabb stílus kedvelői vannak túlnyomó többségben. A legújabb trendet követő blézerek, felsők, overálok és szoknyák érzékiséget, különleges szépséget, valamint a divat világában történő otthonos mozgást biztosítanak.

A viszonteladóknak pedig piacképes árakat és hetente frissülő, exkluzív árukészletet az S-es mérettől a XXXL-ig. Ha divatáru üzlettel rendelkezik és bővítené a termékpalettáját a Mystic Day ruhákkal vagy kizárólagos forgalmazó szeretne lenni, akkor ne késlekedjen, hanem lépjen a sikeresebb holnapért még ma! Legyen kiemelt partnere egy megbízható, hazai divatcégnek!