Ha megbízható minőségű, öntapadós matricát szeretne, ami minden területen megállja a helyét, akkor válassza a Dunashop termékeit. A biztonsági öntapadó etikett címke a legjobb ár-érték arányban rendelhető meg, akár nagytételben is. Számos éve foglalkoznak matricákkal, kisebb vagy nagyobb méret egyaránt forgalmazva. A hazai piacon egyedülálló beszállítói háttérrel rendelkeznek, emellett minden esetben kérhetünk szakmai tanácsadást.

Az öntapadó etikett címke költséghatékony megoldást nyújt. Speciális alapanyagból készül. A Void típusú öntapadó etikett címke nem távolítható el, sérülésmentes felszedése lehetetlen, és ha mégis megtörténik, akkor sakktábla mintázatot hagy maga után. Garanciális termékekre szokták rárakni, vagy olyan esetekben használják, ahol fontos a biztonság. A matrica extra erős ragasztóval van ellátva. Ellenáll a külső hatásoknak és jól viseli a magasabb hőmérsékletet is.

Kinek szól az öntapadós etikett címke használata?

Kis- és nagyvállalkozások igényeit elégíti ki az öntapadós matrica használata, de van, amikor a háztartásban is felhasználhatjuk különböző tárgyak, iratok felcímkézésére. A legjobb öntapadó etikett címke tartós, szinte bármilyen felületre alkalmazható, legyen az fém, textil vagy karton. Többféle mintázatban válaszható, így könnyedén megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelőbb matricát. Van olyan öntapadós etikett címke is, amelyet egyszerűen vissza lehet szedni és nyommentesen át lehet helyezni.

A többször is felhasználható címke széles felhasználási területtel rendelkezik. Ez a típus papír és hőérzékeny alapanyagok között választható. Különböző lakberendezési tárgyak, üvegek vagy ablakok jelölésére alkalmas a leginkább. Az öntapadó etikett címke tapadó hatását felhelyezését követően 24 órára rá éri el maximálisan. Fontos, hogy a felület, amire felhelyezésre kerül, az legyen teljesen tiszta, így lesz maximális a ragadás mértéke. A tekercses kiszerelésű címkékhez érdemes kézi vagy gép címkefelhelyező készüléket vásárolni, így még könnyebb lesz a matricák szakszerű felhelyezése.