Nincs karácsony ajándék nélkül, azonban ennek mivoltát elég nehéz kitalálni, mert mindenki valami emlékezetes és különleges darabot akar átadni az ünnepen. Nem feltétlenül kell a szeretet ünnepe előtt pánikba esni, kapkodni, idegeskedni, mert karácsonyi ajándékok már az internetről is vehetőek.

A fa alatti meglepetések beszerzését biztosítja számunkra a crazyshop.hu webáruház, ahol ötletes és mulattató tárgyaknak se szeri, se száma. Például egy pénzorientált személynek kiváló választás a Pénzeső stukker, az ajándékötletek királya. Ennek működtetéséhez három darab AAA elem szükségeltetik, de vigyázat, ezt a csomagolás nem tartalmazza!

Tehát, ha azt szeretné, hogy a megajándékozott ki tudja próbálni, akkor külön vegye meg az elemeket is! Viszont tartalmaz a csomag 100 darab 100 dolláros játékpénzt, amivel vígan lehet lövöldözni, akár teleszórni bankókkal a szobát. Saját gyártású műpénzzel is használható a karácsonyi ajándékok eme szórakoztató példánya. Ha ilyet tesz a fa alá, a vacsorán biztosított a kacagás.