Megelőzi a penészgombák kialakulását

Télen bent is száradhatnak a ruhák, hogyha van egy ilyen készülék a lakásban. Nem lesznek vizesek a sarkok a párátlanító készülék használatával. Nem fog sehová lecsapódni a pára és így nedvesség nem fog tönkretenni semmit a lakásban.

Mert bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy a párás, nedves levegő micsoda károkat tud okozni az épületekben. Ráadásul nagyban emeli a hőérzetünket és ilyenkor úgy érezzük, hogy mindig melegünk van. Ez sokszor okozhat álmatlan éjszakákat, így keveset pihenve, izzadtan kelünk ki az ágyból, ezzel pedig nagyon rosszul indul a nap.

A párátlanító készülék nem vonja ki teljesen a nedvességet a levegőből, mivel szinten lehet tartani vele a páratartalmat. Ezért az érzékelői segítségével, csupán addig fog dolgozni, ameddig megfelelő szintre csökken a páratartalom a lakásban.

El lehet felejteni a feketepenészt a fürdőszobacsempék fugája közül. Száraz környezetet garantál a párátlanító készülék. Fontolja meg Ön is a beszerzését, hiszen temérdek kellemetlenségtől óvja meg saját magát!