wok serpenyő
Wok serpenyő

Olyan professzionális edényszetteket keres, amikkel garantáltan finom ételeket készíthet? Ha igen, akkor az Edényshop honlapja lesz a megfelelő választás, ahol online veheti meg a kívánt edényeket, serpenyőket, tepsiket. Népszerű termékeink között megtalálható a teflon bevonattal ellátott wok serpenyő, amit akár akciósan is be tud szerezni.

Ez tökéletesen alkalmazható otthoni körülmények között, de étteremben is megállja a helyét. A woknak remek hővezetése van, hamar megpirul benne minden hús és zöldség, a kérgesedésnek köszönhetően pedig az alapanyagok belsejében marad minden vitamin, tápanyag, rost és nedvesség.

A jó wok serpenyő kiválasztásánál figyeljen arra is, hogy fogantyúja rozsdamentes acélból készüljön, lehetőleg szegecsekkel rögzítve. Ennek köszönhetően a hosszú élettartam is garantált lesz. A wok olyan formatervezéssel készül, ami kényelmes és stabil fogást biztosít, így azoknak is javasolt beszerezni, akiknek gyenge a csuklójuk és nehezen tartanak meg egy hagyományos serpenyőt.