Afghanistan

Igazán kivételes rod pod szett

Rod pod szett

Már régóta vágyunk arra, hogy kifogjuk életünk legnagyobb halát? Akkor eljött az ideje annak, hogy esélyeinket alaposan megnöveljük a rod pod szett jóvoltából! Ez a termék arra hivatott, hogy akár több botot is megtartson stabilan. Az állványzat bármilyen körülmények között felállítható. A teleszkópos lábaknak hála, semmilyen talajfelszín nem okozhat problémát.

Partról és hajóból történő horgászat esetén egyaránt alkalmazható. A rod pod szett kiegészíthető még néhány elektromos kapásjelzővel, és így tényleg semmi más dolgunk nincs, mint hátradőlni és várni, hogy a halak ráleljenek a víz mélyén a csalinkra. Akár hobbiból vagy éppen megélhetésből, versenyszerűen pecázunk, ez a felszerelés mindenképpen legyen beszerezve!

Az árát tekintve a rod pod szett egyáltalán nem kerül sokba. Típustól függően néhány 1000-től pár 10 000 Forintig változnak az értékek. Ez semmi ahhoz képeset, amit nyújtani tud. Kényelem, biztonság, stílus és a lehetőség, hogy egyszerre akár 4 bottal is várjuk a kapitális fogást. A rod pod szett megszolgálja az árát.

Print Friendly, PDF & Email