Ez tipikusan olyan termék, amit egy okos marketingfogás tett népszerűvé. A Grey Goose vodka minősége korántsem elhanyagolható, hiszen a Champagne mészkőrétegen átszűrődött, kristálytiszta ásványvízből és a legjobb minőségű francia búzából készül.

Mindez szép és jó, hiszen az alapanyagok határozzák meg a végterméket, ami ez esetben egy prémium vodka. Viszont Sidney Frank a Grey Goose vodka atyja, gondolt egy merész dolgot és megháromszorozta az árát.

A számításai bejöttek. Mindenki erről az italról beszélt, hiszen ilyen áron csakis exkluzív vodkáról lehet szó. Valóban, akik megkóstolták nem győzték dicsérni. Nem véletlen, hogy 1998-ban a chigagoi Ital Tesztelő Intézet a világ legfinomabb vodkájaként tartotta számon és ez még a gyártás első évében történt.

A Márkák Bajnokságának is a Grey Goose vodka volt a nyertese 2004-ben. Jelenleg a Bacardi Corporation tulajdonában áll, amit Frank potom 2,2 milliárd dollárért adott el a vállalatnak. Nemcsak kitűnő íze miatt lehet szeretni, hanem az érdekes története miatt is.