toll emblémázás
Toll emblémázás

Ha reklámajándékokról van szó, létezik néhány olyan ötlet, ami elsőként jut a megbízók eszébe. Például a toll emblémázás egyértelműen a top kategóriába tartozik, hiszen ez a tárgy mindent tudni fog, amit egy ilyen tárgynak tudnia kell. Mindenki használja, az év egésze alatt kéznél és szem előtt lehet, olcsó, jól elhelyezhető rajta a cég neve, esetleg logója, szóval tényleg kifogástalan sok szempontból.

Ugyanakkor muszáj felhívni az érdeklődők figyelmét, hogy van néhány fontos döntés, amivel szembe kell nézni a rendeléskor. Nem lényegtelen ugyanis, hogy milyen tollat választunk alapnak, egyrészt az írás minősége sem irreleváns, másrészt az anyaga, amire rákerül a nyomtatás.

A szóban forgó cég logóját is érdemes górcső alá venni, hiszen nem mindegyik alkalmas a tollra való elhelyezésre. Harmadrészt, időben kell gondolkodni, hogy legyen lehetőség a helyes döntéseket meghozni, valamint a nyomdának alapos munkát végezni. Mindent összevetve, a toll emblémázás az egyik legnépszerűbb reklámtárgy napjainkban.