Női bicikli
Női bicikli

Régebben, néhány évvel ezelőtt még a biciklik terén sem volt túl sok választási lehetőség, így természetesen a vásárlás is könnyebb volt. Mára azonban ez teljesen megváltozott, mivel nagyon sok férfi és női kerékpár található a piacon. Ez leginkább a különféle márkák megjelenésének köszönhető és persze a versenynek, ami közöttük folyik.

A versengés pedig a vásárlók számára kifejezetten jó, mert így bőven van választék férfi és női kerékpár típusokból. Az Agárdi Kerékpár webáruházában is rendkívül széles a választék, ezért is nehezebb bicajt választani. A rengeteg típus többféle célt szolgál, mivel vannak városi, cross, MTB és trekking kerékpárok.

Ezek a női kerékpárok úgy vannak megtervezve, hogy nagyobb túrák esetében is könnyű legyen hajtani, továbbá a fejlett váltórendszernek köszönhetően, a nagyobb emelkedők sem fognak gondot okozni senkinek. Amennyiben szeretné, akkor a Velencei tó mellett bringákat bérelhet és a szép környezetben körbetekerheti az egész tavat úgy, hogy nem fog elfáradni.

A női kerékpár biztosan nem fogja kifárasztani a túrázó csapat női tagjait. Egy családon belül leginkább a háziasszonyok szokták elintézni a bevásárlást, mivel ők tudják a legjobban, hogy mire van szükség a konyhában. Ezért kifejezetten jó választás lehet egy kisebb bevásárlás esetén a városi női kerékpár, mivel ha fel van szerelve rá egy kosár, akkor abban minden könnyedén elfér és így persze szállítható is.

Ezek a biciklik nagyban megkönnyíthetik mindenki életét, mivel minden belvárosban a biciklivel való közlekedés nemcsak egészségesebb, hanem sokkal gyorsabb is, mert nem lehet dugóba kerülni, továbbá a kisebb utcákban is jól lehet közlekedni. A női kerékpár kialakítása sokkal inkább ennek a nemnek a tulajdonságaira van tervezve, éppen ezért a hölgyeknek nem ajánlott a férfi kerékpár és ez igaz fordítva is.

A különleges váz kialakításoknak köszönhetően, a hölgyek minden gond nélkül meg tudják ülni ezeket a kétkerekű járgányokat, mert még az egyensúlyozás is könnyebb. A női kerékpár tükrözheti bárki stílusát is, mivel egy csengő vagy egy kosár felszerelése könnyedén megoldható.