A modern póthaj technológia sokat fejlődött napjainkra. Ma már rengeteg olyan természetes hatású paróka kapható, hogy szinte lehetetlen különbséget tenni közte és a valódi haj között. Míg a régi típusú szintetikus parókák és hajpótlások mesterségesnek tűnhettek, addig a modernek stílusa és szerkezete kifogástalan.

Paróka mindennapos használatra kellene Önnek és azon gondolkodik, hogy melyiket válassza, amelyik stílusosabbá és dúsabbá teszi a haját? Íme, a legjobb tippjeink a természetes hatás kiválasztásához!

Gondoljon az arcformájára a természetes hatású paróka kiválasztásakor!

Akárcsak a saját haj esetében, az arcformának is nagy szerepe van abban, hogy melyik paróka illik valakihez a legjobban. Ha olyan stílust választ, ami nem kompatibilis az arcformájával, akkor sokkal nyilvánvalóbbá teszi, hogy nem a saját haját viseli. Ha szív alakú arca van, akkor a frufrus termékek remek választást jelentenek, mivel segítenek minimalizálni a szélesebb homlokot.

A hosszú, réteges haj keretbe foglalja az arcot, kiegyensúlyozottságot és stílust kölcsönöz. Ha kerek az arca, akkor a hosszú vagy középhosszú paróka mindennapos használatra lesz a befutó, középen elválasztással. Kerülje a rövid termékeket, amik felhívják a figyelmet a lágyabb vonásaira. Végül, ha ovális az arcformája, akkor miért ne próbálna ki egy vállig érő vagy rövid parókát fürtökkel, hullámokkal vagy más textúrával? Ez szélesebbé teszi az arcát és csodálatos egyensúlyérzetet teremt.

Természetes hatású paróka a megfelelő méretben

Az egyik legjobb módja annak, hogy a paróka mindennapos használatra a lehető legtermészetesebbnek tűnjön, ha megfelelő méretet visel. Az ilyen modell átöleli a fejbőrét, hogy szépnek és magabiztosnak érezze magát. Mérőszalaggal óvatosan mérje körbe a fejét a haj vonalánál, majd a feje szélességét fültől fülig és a hajvonal tövétől elöl a feje hátsó részéig. Ezek a mérések világos képet adnak arról, hogy milyen természetes hatású paróka méret illik Önnek a legjobban.

Mind a szintetikus parókáknak, mind az emberi hajból készülteknek megvannak az előnyei és hátrányai, mindegyik típusnak a maga elkötelezett rajongói vagy ellenzői.

A valódi hajból készült parókák általában sokoldalúbbak és ugyanúgy hővel kezelhetőek, mint a természetes haj, azonban általában több ápolást igényelnek, mint a szintetikus változatok. Ez utóbbiak gyakran előre formázottak, ami azt jelenti, hogy tökéletes választásként szolgálnak, ha olyasmit szeretne, amit csak fel kell tenni a fejére és már mehet is a dolgára.

Paróka mindennapos használatra – a választás az Öné!

Sok hölgy használja a parókát, hogy új külsővel kísérletezzen, például élénk rózsaszín hajjal és nem bánja, ha mások észreveszik a póthajat. Másoknak azonban a természetesebb megjelenésű paróka mindennapos használatra az előnyben részesített modell, ami közelebb áll a saját valódi frizurához.

Ezért a szín és a stílus kiválasztása fontos ahhoz, hogy a paróka valósághűbbnek tűnjön. Ha nem szeretné, hogy mások túl nagy figyelmet fordítsanak a frizurájára, akkor olyan színeket válasszon, amelyek közelebb állnak a természetes hajszínéhez, vagy azokhoz a színekhez, amelyekre általában festeni szokta a haját.

Paróka szalon széleskörű kínálattal

Amikor a pénzünket költjük, azt akarjuk, hogy a termék, amit megveszünk, a lehető legjobb legyen. Ez teljesen természetes elvárás, ezért egy paróka szalon olyan módon kell működjön, hogy nem a mennyiséget, hanem a termékek és a nyújtott szolgáltatás minőségét helyezi előtérbe.

Hol található olyan paróka szalon, ami elég széles választékkal rendelkezik ahhoz, hogy kiválasszuk, amit szeretnénk és a kivitelezés minősége a lehető legjobb legyen a kifizetett összegért cserébe? Nos, van egy javaslatunk! Természetes, hogy nem minden frizura áll jól mindenkinek. Van, amikor kimondottan egy adott frizura tetszik nekünk, ezért fontos, hogy a póthaj jól és olyan stílusban legyen megválasztva, amit szépnek találunk.

Ezért, a megfelelő mennyiségű választék elengedhetetlen az ilyen típusú paróka szalonokban. A Rose Hair Studio paróka szalon nagyszerű termékekkel szerzett magának hírnevet. A nálunk való vásárlás a minőséget, az innovációt, a széles választékot és mindenekelőtt a legjobb választást jelenti az elkövetkező évekre.