Afghanistan

Víztartály többféle színben

Különféle víztartályok

Ez a fontos alkatrész, amiben megtörténik a varázslat. A víztartály a lelke az egész dolognak, hiszen ebben keletkezik az a bizonyos aromás vízgőz, amit beszívunk pipázás közben. Mivel ez a legnagyobb tartozék, ezért tulajdonképpen ez adja meg a pipa stílusát. Rengeteg formájú és színű víztartály létezik. Egy pipához többet is be lehet szerezni. Akiknek a szenvedélye ez a tevékenység, azok kedvük szerint cserélgethetik a különféle tartozékokat.

Viszont nem árt vigyázni azokkal a víztartályokkal, amelyek kerámiából vagy üvegből készültek, mert elég egy kisebb ütődés és elrepednek. A dizájnt mindenki a saját ízlése szerint választhatja ki. Választék pedig akad bőven, mert ebből alaposan felkészült a vizipipawebaruhaz.hu webshop. A nagyobb, többszemélyes vízipipák méretesebb víztartállyal vannak ellátva. Mindig ügyelni kell arra, hogy használat közben elég víz legyen benne.

Az optimális mennyiség minden modell esetében meg van határozva. Az sem jó, hogyha túl sok van, de az is kellemetlen, hogyha túl kevés. Ekkor nem keletkezik gőz és nagyon kellemetlen, égető érzés tapasztal az, aki beleszív így a vízipipába. Azonban, amilyen körülményesnek tűnik, legalább akkora élmény a pipa használata.

Ez nagyjából egy olyan elegáns szokásnak számít, mint az angoloknál a délutáni teázás. Összehozza a társaságot, kikapcsol és társalgásra buzdít. Egyedül szívva, egy dizájnos víztartállyal használva pedig kifejezetten nyugtató hatású. Természetesen az élményhez nagyban hozzájárul az is, hogy milyen ízt és aromát használunk, de ha egyszerre többet beszerzünk, akkor a hangulatunkhoz illően kiválaszthatjuk mindig a megfelelőt. A víztartály kedvezményes áron is elérhető a weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email