Afghanistan

Royal Canin Junior a kistestű ebeknek

Royal Canin Junior

Igen rövid és intenzív az apró termetű kutyakölykök fejlődési szakasza. Tulajdonképpen, rövid idő alatt megsokszorozódik a termetük, persze a megfelelő energia- és fehérjebevitel mellett.

Számukra fejlesztették ki a Royal Canin Junior teljes értékű tápot, maximálisan figyelembe véve a kölykök szükségleteit. Ez segíti a csont- és izomrendszer fejlődését, a sajátosan kialakított krokettek megkönnyítik az apró termetű kutyakölykök étkezését, a benne található összetevők és természetes ízfokozók serkentik az étvágyat. A Royal Canin Junior kutyatáp nátrium-foszfátot is tartalmaz, ami megköti a nyálban található kalciumot, így pedig csökken a fogkőképződés. Életük első néhány hónapjában nagyon érzékeny a kutyakölykök emésztőrendszere, de a Royal Canin Junior táp ebben az időszakban tökéletes választás a kicsiknek.

Ennyi jó tulajdonság mellett, még igazán ízletes is a Royal Canin Junior eledel, amit érdemes megvenni a kis szőrmóknak, hogy optimálisan fejlődhessen, miközben jókat eszik. Ezt minden gazdi megteheti az elcanino.hu webáruházban.

Print Friendly, PDF & Email