Egy akkumulátoros fúró webáruházban is elérhető

Akkumulátoros fúró

Minden háztartásban vannak különböző szerszámok, főleg egy ezermester háza táján. Hiszen folyamatosan romlanak el dolgok, mindig találunk ki valami újat, és ahhoz szerszámok, gépek kellenek. Lehetőleg minél egyszerűbb, praktikusabb megoldások. Éppen ilyen gép lehet az akkumulátoros fúró, amely ma már bárki számára elérhető, valóban hatékony és megbízható fúrógép. Mindig kéznél van, bárhol bevethető, ha fát vagy akár fémet kell fúrni, de még puhább falak fúrásával is megbirkózik.

Egy akkumulátoros fúró saját tápellátással rendelkezik, így bárhova vihető, nem kell elektromos hálózatra kötni. Ez óriási mozgásteret eredményez. Egy tartalék akkumulátorral és szerszámtáskával kényelmesen hordozhatjuk, és nem kell attól megijedni, hogy lemerül az akku, és akkor vége. Mindig van egy másik akku, amit bevethetünk, persze érdemes mindig feltöltve tartani. A fúráson túl egy akkumulátoros fúró kiválóan alkalmas csavarbehajtásra, csak fejet kell cserélni benne.

Ezt is hozzáadjuk a szerszámosládában. Látogasson el hozzánk, vagy nézzen szét a szerszámgép webáruház választékában. Biztosra veheti, hogy nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb szerszámot. Ráadásul folyamatos akciónk keretén belül még kedvezményesebben juthat hozzá a kívánt termékhez. Bizonyos típusok esetében még ajándék kiegészítőkkel is meglepjük Önt, ha igénybe veszi a szerszámgép webáruház szolgáltatásait. Óriási választékunk révén a ház körül szükséges összes gépet és kelléket megtalálja. Csak tegye a kosárba, és adja meg a szállítási címet.

Rendelését igyekszünk a lehető legrövidebb határidőn belül kiszállítani. Fizetni lehetősége van előre, a rendelés leadásakor bankkártyával a szerszámgép webáruház oldalán, vagy utólag a futárnak is kifizetheti a vételárat. Termékeinkre hivatalos garanciát vállalunk, amelyet hitelesítve a szerszámgép dobozában talál majd. Rendelje meg kedvenc szerszámgépét otthonról, a fotelben ülve, kényelmesen és hatékonyan. Nem érdemes órákat vesződni és járni a szaküzleteket, hiszen az sokkal kényelmetlenebb és hálátlanabb feladat.

Print Friendly, PDF & Email