Whiskys pohár
Whiskys pohár

Egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhatnak a márkás italok. Azonban egy whiskys pohár is fog kelleni a fogyasztáshoz, ezért szükség lesz a White Crytal oldalának felkeresésére. Az itteni, különleges kínálat kristályból, illetve ólomkristályból készült.

A tartósságának köszönhetően nem lesz vele gond, ezért a férfiak bárszekrényének méltó dísze lehet. A whiskys pohár a vodka és a likőrök kitöltéséhez is használható, tehát érdemes rendelni a White Crystal oldaláról.

Igény esetén az urak akár egy teljes, hat darabból álló szettet is vehetnek. A whiskys pohár többféle mintával is megvásárolható, tehát tanácsos az összes típust megnézni. A honlapon megtekinthető egy videó is az előállítás folyamatáról. Ugyanakkor a White Crystal webáruházában nemcsak whiskys pohár, hanem akár boros kehely is kapható.

A rendelés leadása előtt utána kell nézni annak, hogy mekkora a kiválasztott termék űrtartalma, hogy senkit ne érjenek kellemetlen meglepetések. Várhatóan mindenkit el fog kápráztatni a szett, a csodálatos csillogásának köszönhetően.