víztisztító
Víztisztító

A folyadékfogyasztással járó költségek lefaragására nagyon alkalmas egy olyan szűrőberendezés, amivel meg lehet tisztítani a csapvizet. A háztartásban használatos víztisztító egységek akár csapra vannak helyezve, akár külön alkalmazandóak, ugyanazt a célt szolgálják, emberi fogyasztásra alkalmas vizet készítenek.

A csapból folyó víz ugyanis rengeteg klórt, metánszármazékot, vasat, mangánt tartalmaz, nem beszélve a különféle szerves részecskékről. A víztisztító nemcsak lágyítja, hanem tényleg íztelen, szagtalan és színtelen vizet biztosít Önnek. Vállalatunk a hatályos jogszabályoknak megfelelő minősítésekkel rendelkezik, ami mind a gyártási fázisra, mind a termék minőségére érvényes.

Laboratóriumi vizsgálatok is bizonyították a Wellnet víztisztító rendszerek hatékonyságát, számos orvos kimondottan ajánlja a betegeinek a szénsavtól és ásványi anyagoktól mentes, lágyított víz rendszeres fogyasztását. Ha egészségesen, tisztított vizet fog fogyasztani, nem kell többé a hamar kiürülő PET palackokkal bajlódnia, egy adott ponton pedig a pénztárcája is érezni fogja a különbséget.