Karosszéria fólia
Karosszéria fólia

Talán kevés bosszantóbb dolog van annál, amikor az újonnan vásárolt vagy frissen fényezett autó karosszériáját egy-egy felverődő kavics megkarcolja. Ilyenkor hosszú procedúra árán kaphatjuk vissza ismét a tökéletesre polírozott autót, ami ráadásul még további költségeket vet ránk. A jó minőségű karosszéria fólia telepítésével mindezt megelőzhetjük. Ez a praktikus eljárás számtalan sérülést megakadályozhat. Védi az autót a karcolásoktól, bogaraktól és az elhasználódástól.

Ápolása egyszerű, ugyanúgy mosható és polírozható, mint a nem fóliázott gépjárművek. Az öngyógyító anyagot úgy fejlesztették ki, hogy azokat a részeket védje, amelyek a leggyakrabban ki vannak téve a károsodásnak, így például a lökhárítót, a tükröket vagy a motorháztetőt.

A bevont felület külleme a fóliázást követően sem változik, az anyag ugyanis áttetsző, mégis stabil védelmet nyújt. Ha meg akarjuk kímélni magunkat a felesleges bosszúságoktól és költségektől, érdemes ezt a megoldást választani, hiszen a karosszéria fólia hosszútávon megőrzi az jármű épségét.