Az élelmiszeriparban nagyon veszélyes munkafázisok is vannak, például a húsfeldolgozókban, de más területeken szintén. Ugyanakkor a vágásbiztos kesztyű az éles tárgyakkal dolgozónak nélkülözhetetlen, mindegy, hogy a munkahelyén vagy az otthonában végzi ezt a feladatot. A vágási sérülések ellen kiváló védelmet biztosít egy ilyen kellék.

A netpolc.hu webáruház termékpalettáján helyet foglaló Portwest AP50 Aqua Cut Pro vágásbiztos kesztyű például két rétegből tevődik össze. Az első masszív nitril bevonat, a következő pedig nitril habból készült. Ezek az alapanyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a vágásbiztos kesztyű viselése komfortos érzést adjon.

Fontos ez munka közben is, mert csak így lehet jó teljesítményt elérni. Rugalmas mandzsettával is el van látva ez a kellék azért, hogy ne csak a kézfej, hanem az alkar is védve legyen. Semmilyen folyadék nem kerülhet a termék alá, mert a vízhatlan felülete megakadályozza. A vágásbiztos kesztyű garantáltan megóvja a végtagokat a sérülésektől. Ne dolgozzon nélküle!