A csempefestés régóta vágyott lehetőség, ami az enteriőr tervezésben és átalakításban új dimenziókat nyit meg. Ebben a térben lép színre a Dulux csempefesték, amely forradalmasítja a lakberendezési projekteket és lehetővé teszi a személyre szabott, stílusos megoldások megvalósítását. A Dulux, mint neves festékgyártó újabb mérföldkövet ért el azzal, hogy az innovatív csempefestékét piacra dobta.

Ez a speciálisan kifejlesztett festék olyan felületeken is kiválóan tapad, mint a csempék és járólapok. A festék lenyűgöző tulajdonságai közül kiemelkedik a tartósság és a kiváló ellenállás a nedvességgel és kopással szemben, ami különösen fontos a fürdőszobák és konyhák esetében.

Az egyedülálló Dulux csempefesték paletta lehetővé teszi, hogy a csempefelületek új életre keljenek a választott színárnyalatokban. Legyen szó merész, élénk színekről, vagy inkább visszafogottabb árnyalatokról, a Dulux széles skálája mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy az otthonukat a saját ízlésüknek megfelelően alakítsák ki. A Dulux csempefesték nem csupán esztétikus, hanem praktikus megoldás is.