Motoros redőny
Motoros redőny

Aki redőnyfelújításban gondolkodik érdemes fontolóra venni, hogy olyan időszakra tegye a vásárlást, amikor a legnagyobbnak számító vásárlási tétel éppen leszállított áron kapható. Ez az információ több módon elérhető, az egyik a rendszeres hírlevélre való feliratkozással, vagy a vevőszolgálaton való érdeklődéssel a redőnymotor akció iránt.

A többféle redőnymotor között ritkán fordul elő, hogy egyszerre legyen kapható minden fajta leszállított áron, ezért érdemes folyamatosan érdeklődni. A motorok erősségükben és irányíthatóságukban különböznek, ugyanis nem mindegy, hogy milyen súlyú és szélességű redőnyt kell megemelniük.

A legegyszerűbb, hogy mielőtt valaki egyedül nekifogna összeállítani, hogy milyen modellekre van szüksége, hozzánk fordul és nem csak a redőnymotor akciót figyeli. Sok éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, nagyon valószínű, hogy tudunk olyan ajánlatot adni a vásárlónak, amit, önmaga nem fedez fel.

A legtöbb laikus nem is tudja, hogy mi mit jelent manapság és hogy nem csak a redőnymotor akció a fő vásárlási szempont. Érdemes kérdezni és utána, amikor vásárló számára legmegfelelőbb modell kedvező árban van, megejteni a vásárlást.