bolthelyA Trotec márka sokak számára ismert a hősugárzók világából. A német gyártmányú elektromos hősugárzó elsősorban megbízható minőségével vívta ki a figyelmet. Ugyanis könnyen kezelhető, nem tartalmaz felesleges funkciókat, robosztus kinézete ellenére súlya könnyű, ami egyszerű áthelyezést biztosít.

Ez az elektromos hősugárzó elsősorban csarnokok fűtésére, téli festések és egyéb belső munkálatok alkalmával a lakások falainak és padlójának szárítására, vagy műhelyek fűtésére való.

Beázások, árvíz után gyors száradást tesz lehetővé a pincékben, de a nedves falakat is viszonylag gyorsan szárazra varázsolja. Három fűtési fokozatban működtethető, 5 – 10 – 15 kW-os erősséggel. Minden szükséges biztonsági engedéllyel rendelkezik.

Védve van a túlmelegedéstől és esetleg áramkimaradás esetén, amikor visszatér az áram, a beállítások megtartásával működik tovább. Tehát egy megbízható, kissé robosztus elektromos hősugárzó, amely nem hagy hidegen senkit. A hősugárzó ötpólusú, erősáramú csatlakozóval működtethető.