testvaj
Testvaj

Itt a tavasz és ilyenkor sokkal jobban vigyáznunk kell a bőrünkre, hiszen a meleg napsütés hamar kiszárítja. Ha amúgy is nedvességhiányos és kiszáradásra hajlamos a bőrünk, akkor feltétlenül testvaj alkalmazására van szükségünk. Érdemes megtekintenünk a dorkaszappan.hu webáruház bőséges felhozatalát, mert itt található például a Csupa csoki Bence kence testvaj, ami hamisítatlan, hidegen sajtolt organikus kakaóvajat tartalmaz és gazdagon táplálja a bőrt.

Ez a termék ideális választás a tavaszi napokra, mert voltaképpen természetes napvédő krémként is funkcionál, nagyon sok jótékony, bőrre gyakorolt hatásmechanizmusa ismert. A Csupa csoki testvaj alkalmazása esetén számíthatunk arra, hogy ez a bőrfelszínen finom, vékony bevonatot képezve csökkenti a vízvesztést és hidratálva puhít. Nyugtatja a bőrt és a striákat is képes elhalványítani. Gyorsan ápolja a hegeket, gátolja a gyulladások, irritációk megjelenését, antioxidáns hatása révén lassítja a bőr öregedésének elkerülhetetlen folyamatát, valamint védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Ez a testvaj nagymennyiségben tartalmaz E-vitamint is, ami szintén rendkívül előnyös a bőrnek, hiszen bizonyítottan segíti annak megújulását.

A készítmény fő összetevője a kakaóvaj, ami igazán hatásos a száraz bőr gyógyítására, mert természetes módon hidratál és nagyszerűen puhít. Kedvező áron szerezhető be az említett webáruházból ez a testvaj. A 60 ml kiszerelés csupán 1190 Ft. Vegye meg bátran és ápolja rendszeresen vele a bőrét!