Van az a pont, amikor már egyszerűen nem maradhat tovább az az állapot a lakásban, ami addig megszokott volt. Természetesen, ha valamit, akkor a komolyabb átalakításokat szokták a legtöbben a halogatni. Egyszer viszont muszáj cselekedni és nekilátni a felújításnak. Nem túlzás azt állítani, hogy jóformán mindenben segít a Palatinus fürdőszoba kereskedés.

Itt prémiumkategóriás termékek találhatóak, a méltán neves hazai és nemzetközi gyártók kínálatából. A megnevezés ne legye félrevezető, mert a konyhai felszerelések széles palettájára is szert tud tenni, de élhet olyan szolgáltatásokkal is a Palatinus fürdőszoba jóvoltából, mint a 3 dimenziós látványtetvezés, szaktanácsadás, valamint személyesen felkeresheti a budapesti kiállítótermet, ahol több 1000 négyzetméteren tekinthetőek meg a leginkább felkapott trendek.

Burkolatok, csaptelepek, zuhanytálcák, bútorok széles palettája várja. A Palatinus fürdőszoba munkatársai pedig igyekeznek mindent versenyképes áron nyújtani, amivel lehetőleg mindenki jól jár.