ajto
Technikai ajtó

Ha felkeressük a tiszaajtokft.hu oldalon található céget, akkor négy fő kategória közül választhatunk speciális nyílászárókat. A technikai ajtók nedvestéri, tűzgátló, hangszigetelő és sugárvédő típusból rendelhetőek meg.
Egy fürdőszobába vagy olyan helyiségbe, ahol nagy páratartalom van, illetve jobban ki van téve a víz hatásának a nyílászáró, oda egy ilyen fémtokkal rendelkező, műanyag borítású technikai ajtót javasolnak a szakemberek. HPL dekorlappal van a felülete beborítva, melynek a színét kiválaszthatja a megrendelő.
A biztonság szempontjából nagy jelentősége van a tűzálló ajtóknak is. Ezek a típusok fél-, maximum egy óráig képesek ellenállni a nagy hőnek. Kivételes esetben kis üvegfelület is beépítésre kerül a nyílászáróba.
Laborban bevizsgált a hangszigetelő technikai ajtó, mely több rétegű tokkal és kiváló gumi szigeteléssel biztosítja azt, hogy semmilyen zaj ne jusson a belső terekbe.
A sugárvédelmet biztosító technikai ajtók vékony ólomlemezzel készülnek. A tokokat is ezzel a fémmel bélelik ki, hogy a lehető legbiztonságosabban visszaverjék a röntgensugarakat.
A bővebb információk érdekében, ajánlatkéréshez keresse fel a honlapot!