Webáruházunk a minőségi munkavédelmi ruhák és a felszerelések forgalmazásával foglalkozik. Ezek közül szeretnénk ismertetni a speciális aláöltözet funkcióit. Legfőbb tulajdonsága, hogy a leghidegebb időben is biztonságos védelmet nyújt a szél és a fagyos levegő ellen, de fontos megemlítenünk, hogy ehhez mindenképp szükséges feladat a réteges öltözködés, hiszen önmagában ez a darab viselése nem elegendő.

További főbb tulajdonságai közé sorolhatjuk, hogy rendkívül jól szigetel, de légáteresztő is egyben, illetve izzadságelvezető anyagból készül.

Az aláöltözet viselését tekintve nagyon kényelmes, mivel a helyes méret kiválasztása esetében a testhez igazodik. Kiknek ajánljuk ezt a terméket?

Elsősorban a sportolóknak és a szabad levegőn dolgozóknak, de nagyon keresett darab azoknak is, akik sokat túráznak, horgásznak vagy hideg helyen végzik a mindennapos tevékenységüket. Az oldalon megtalálható termékszűrő segítségével egyszerűen beállíthatja a ruha méretét, a márkáját és a színét is. Látogasson el a weboldalunkra és találja meg Ön is a megfelelő aláöltözet modelleket!