Színes műanyag ablak
Színes műanyag ablak

Ha műanyag nyílászárókról beszélünk, akkor a legtöbb embernek egy hófehér kerettel rendelkező ablak lebeg a lelki szemei előtt. Pedig ma már egyre divatosabb a színes műanyag ablak is.

Tény, hogy még mindig túlsúlyban vannak a klasszikusnak tekinthető fehér profilos ablakok és ajtók, amelyek elegánsak és praktikusak, hiszen bármilyen színű háznál jól mutatnak. A színes műanyag ablak segítségével azonban egyedibbé, otthonosabbá tehetjük lakást.

Az egyik legnépszerűbb a színes profilú nyílászárók közül a fautánzatú fóliával borított ablakok és ajtók. Ezeknek is több típusa van, hiszen különböző árnyalatú lehet a keret. Ugyanakkor, ma már több száz színből és árnyalatból választhatják ki a megrendelők azt, amelyik a leginkább illik az otthonuk stílusához.

A színes műanyag ablak ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus fehér. Ezeket sem kell festeni és más felületkezelési eljárásra sincs szükségük. A tisztításuk sem bonyolultabb, mint a fehér ablakok esetében. A színes műanyag ablak is lehet elegáns, ha megfelelően választunk!