Lotti Karotti
Lotti Karotti

Egy igazán izgalmas és pozitív társasjáték távol tarthatja a gyerekeket a tévétől, a számítógépektől és az okostelefonoktól. A legnépszerűbb társasjáték, a Lotti Karotti, a német Ravensburger cég terméke, aminek során a felnőttek együtt játszanak a család fiatalabb tagjaival.

A híres játék magyar nyelvű változata mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek egyaránt vonzó. Minden résztvevő kiválaszt magának egy tapsifülest. A játékosok feladata a Lotti Karotti során az, hogy a domb tetejére felérjenek és ott megtalálják a világ legnagyobb sárgarépáját. A dombra vezető úton a nyuszikra számos veszély leselkedik.

A lényeg az, hogy ne essenek bele a lyukba. A készlet 16 nyúlfigurát, 48 kártyát és 1 zöld domb formájú játékteret tartalmaz, aminek a tetején egy forgó sárgarépa van. Az ábrákkal ellátott kártyák határozzák meg a pályát. Mindenki szenvedélyesen próbálja majd elérni a célját, vagyis a nyuszit a domb tetejére juttassa! Hozza össze az egész családot és érezze jól magát a Lotti Karotti társasjátékkal!