Kolbász és sódarmustra Gyulán
Kolbász és sódarmustra Gyulán

A Gyulán megszervezett Kolbász- és Sódarmustra a gyulai kolbász kedvelőinek legalább egyszer kötelező. Hiszen, ahogy a szegedi halászlé Szegeden, a kecskeméti barackpálinka Kecskeméten az igazi, úgy a gyulai kolbász élménye is Gyulán élhető meg teljes szívvel és lélekkel.

A március közepén szervezésre kerülő Kolbász- és Sódarmustra alatt, helyi termelők igazi hústermékeit kóstolhatjuk meg és otthonra is vásárolhatunk, ha nem tudnánk betelni a finom ízekkel. Sőt, a szerencsések ingyen is hozzájuthatnak ínyencségekhez, hiszen a belépőjegyekkel rendelkezők között, húsvéti sonkát, gyulai pálinkát, kolbászt, kézműves kolbászt és extra erős páros kolbászt, csemege szalámit sorsolnak ki.

A szervezők azonban nemcsak az ízlelőbimbóinkat támadják meg, hiszen számos szórakoztató program is várja az ideérkezőket, így érdemes kihasználni a négynapos rendezvényt. A szállást azonban érdemes előre leszervezni, mert ilyenkor tömegesen érkeznek szerte az országból, sőt, a határon túlról is. Ha nem akar lemaradni vagy tető nélkül maradni, akkor vegye igénybe a szallaskeres.hu weboldalt!