Csodálatos hegység a Mátra, itt található Magyarország két legmagasabb hegycsúcsa is, a Kékes- és a Galya-tető. Nem lehet egyetlen nap alatt bejárni az összes látnivalót, ezért bizony nélkülözhetetlen a Mátra szállás a kirándulóknak. Bár már elérkezett az ősz, de azért a kinti programokról most sem kell lemondani, a hegyvidéki túrákról sem.

A nagyvárosokból sokan indulnak útnak ebben a periódusban is, hiszen igazi nyugodt oázist találnak a Mátrában. Szeretettel vár mindenkit a Mátra szállás, pontosabban a Kétkerék Vendégház. Tiszta, kényelmes szobákat nyújt ez a szállás arra a néhány varázslatos napra, amit el tudunk ott tölteni. A vendégek többsége visszajár ide, nem véletlenül.

Komfortos, meleg helyen tölthetik az éjszakákat, nappal pedig lehetőség van túrázásra, kerékpározásra, futásra, kirándulásra egyaránt. Hát kell ennél több a nagyvárosi zsúfoltságban, szmogban élő embernek? Látogasson el Ön is erre a pompás helyre, a Mátra szállás lefoglalható a ketkerekvendeghaz.hu weboldalon keresztül.